Vacature: Toninckx zoekt stagiair(e) ‘assistent patroonmaker’

Tonickx is…
Een innoverend en vooruitstrevend familiebedrijf waar een gepassioneerd en enthousiast team continu hedendaagse kledij voor dames ontwerpt en produceert. Ze zijn er dan ook trots op dat we onze creaties kunnen laten zien bij heel wat mooie merken.
Hun klanten zijn internationale retailers, internetbedrijven en bekende merken die hun eigen label aan onze ontwerpen toekennen.

Ben je gebeten door mode en patronen? Wil je graag veel kennis en ervaring opdoen om klaargestoomd te worden om zelf later patroonmaker te worden? Dan leren ze jou graag kennen; Tonickx zoekt een dynamische stagiair(e) voor hun team van patroonmakers.

Samen met de patroonmakers vertaal je de ideeën en ontwerpen van onze stylisten in een patroon dat de basis vormt voor onze mooie collecties dameskledij. Je maakt de patronen in onze ontwerpsoftware en past ze aan naargelang de verwachtingen of optimalisaties. We geven jou de kans om uit de eerste hand van onze patroonmakers de knepen van het vak te leren en hen te ondersteunen bij hun ontwerp. Je zal hen ook ondersteunen in het opstrijken van de kledij ter voorbereiding van de fittings en het fotograferen van de stukken.

Wie ben jij?
Een student met een positieve ingesteldheid, met een goede kleurperceptie en aandacht voor detail. Alhoewel we met ontwerpsoftware Lectra werken, zijn creativiteit en tekenvaardigheid zeker ook een plus. Je bent een teamplayer en bent bereid om de handen uit de mouwen te steken om het team van de patroonmakers bij te staan. Je bent gedreven en hebt goede communicatieskills.

Interesse?
Stuur jouw motivatie naar Eline Vernou, HR partner bij Toninckx: HRM@tonickx.com