Balthasar Brussel is op zoek naar een artiest-directeur

Balthasar op de Grote Markt in Brussel biedt een platform voor spannend talent. Kunst, design, juwelen, mode, gastronomie en reizen worden omgetoverd tot een nieuwe dimensie. Ze zijn op zoek naar een artiest-directeur.

Functieomschrijving:

 1. Dagelijkse prospectie van nieuwe kunstenaars (zoekopdracht via social media/internet/magazines), minstens 20 per dag::
  • Eerste contact via Instagram/e-mail
  • Tweede contactpersoon via telefoontje (vraag de artiest om een e-mail te sturen met merk/kunst/… materiaal om te laten zien)
  • Derde contactbezoek ter plaatse
  • Perspectieven dagelijks invoegen in de lijst ‘Aangeslotenen’.
 2. Bezoek en rondleiding van het gebouw aan nieuwe kunstenaars mogelijk tijdens de weekdagen tussen 11 en 19 uur.
 3. Installatie/demontage kunstenaars mogelijk tijdens weekdagen tussen 10.30 en 11 uur of tussen 18 en 19 uur (geen installaties/demontage toegestaan tijdens het weekend)
  Bij de installatie van de kunstenaar om de procedure als zodanig te volgen
  Vul Balthasar Brussel Inschrijvingsformulier in & vraag om te tekenen
  Stuur een sjabloon e-mail ‘Règlement interne – Huisregels – Huisregelement’ inclusief balkmenu en weekplanning naar presence@balthasarbrussels.com.
  Voeg onmiddellijk het mobiele nummer van de nieuwe artiesten toe aan de What’s App groep “Watch Out”.
 4. Controleer elke ochtend of alle artiesten aanwezig zijn. Elke niet-aanwezige kunstenaar moet de e-mail template ‘Lettre d’avertisement – Waarschuwingsbrief – Waarschuwingsbrief’ ontvangen. Tweede waarschuwing moet worden verstuurd met de bijbehorende factuur (om de factuur aan te vragen op info@balthasarhome.com, met vermelding van alle coördinaten bedrijfsnaam/adres/vatnummer).
  Derde waarschuwingsartiest moet het pand onmiddellijk verlaten
 5. Maandelijkse opvolging van de facturatie aan kunstenaars:
  1. Huurprijs ruimtevaartkunstenaar: 4 dagen voor de verlenging van de overeenkomst dient de factuur naar de kunstenaar te worden gestuurd (opvolging van de betaling, dient de eerste dag van de verlengingsovereenkomst op onze rekening te staan)
  2. Balthasar Community: facturatie moet voor elke 28/ van de maand voor de komende maand worden verzonden (opvolging van de betaling, moet de eerste dag van de komende maand op onze rekening staan).
 6. Verantwoordelijk voor de netheid van de binnenruimten, het uiterlijk van ons historische gebouw en de opvolging van onze exposanten bij de opening, de aanwezigheid, de sluiting en de respectvolle behandeling van hun expositieruimten.

www.facebook.com/BalthasarBrusselsSablon 

www.balthasarbrussels.com/en

info@balthasarbrussels.com