Bestseller zoekt nieuwe talenten (jobs & stages)

Bestseller, het Deens modehuis met mooie merken als onder meer Selected, Vero Moda, Vila, Y.A.S en Object en met hun hoofdkantoor in hartje Antwerpen, groeit en legt zijn focus op het rekruteren van nieuwe talenten. Misschien ben jij daar één van?

Vorige week lanceerde we alvast de openstaande vacature voor een sales junior voor het merk Only, maar ze hebben nog andere openstaande vacatures en stageplekken. We delen ze graag met jullie.

SALES TRAINEESHIP JACK & JONES (VOLTIJDS):
Tijdens het Money Maker-programma zal je één jaar wonen in Denemarken en werken in het Jack & Jones HQ
Na dit intensieve traject, maak je kans op een job in het Jack & Jones-team in België.

 • Startdatum 1 mei 2021 in Denemarken

SALES REPRESENTATIVE VILA (VOLTIJDS)
Vila werd in 1994 onderdeel van Bestseller. Het merk brengt toegankelijke en vrouwelijke kledij voor vrouwen met hun eigen persoonlijke stijl. De collecties kenmerken zich door een mix van prints, delicate snits, fijne details en een vleugje trend waarbij vrouwelijkheid, sensualiteit en simpliciteit primeren. Ontdek meer op www.vila.com

Ben jij een creatieve en gepassioneerde Sales die in oplossingen denkt? Ben je gemotiveerd om Vila’s positie op de Belgische markt te versterken en het succes van het modelabel nog verder uit te bouwen? Misschien ben jij de persoon die ze zoeken.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 05 april 2021

MARKETING & COMMUNICATION SPECIALIST (VOLTIJDS)
Ben jij een creatieve en gepassioneerde marketing, PR en social media addict? Kan je niet wachten om het imago van de Bestseller modemerken te versterken en originele acties te bedenken om de verkoop op de Belgische markt te ondersteunen? Ben je altijd on the lookout voor leuke concepten, campagnes en designs? Maak je graag deel uit van een bruisend team boordevol wilde ideeën en energie?

Stop right here! Want dit zou wel eens de job van jouw leven kunnen zijn.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 19 april 2021

ALLROUND SALES REPRESENTATIVE (VOLTIJDS)
Ben jij een creatieve en gepassioneerde Sales die in oplossingen denkt? Ben je gemotiveerd om de verkoop en positie op de Belgische markt te versterken en het succes van de merken van Bestseller nog verder uit te werken? Misschien ben jij de persoon die ze zoeken.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 01 mei 2021

TIJDELIJKE ALLROUND SERVICES & FACILITY COORDINATOR (VOLTIJDS)
Ter vervanging van een collega in zwangerschapsverlof is Bestseller voor de periode van juli tot en met december 2021 op zoek naar een allround services & facility coordinator voor het hoofdkantoor in hartje Antwerpen. In deze functie ben je verantwoordelijk dat alles vlot verloopt in de winkels en ondersteun je de Facility Manager. Daarnaast bekleed je ook de rol van front desk medewerker en ben je het eerste aanspreekpunt van klanten en leveranciers.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 05 mei 2021

SOCIAL MEDIA STAGIAIR ONLY
Ben jij een creatieve en gepassioneerde student op zoek naar een stageplek uit de duizend waar je massa’s ervaring kan opdoen?  Hebben Facebook, Instagram en TikTok geen geheimen voor jou? Ben jij een digital know-it-all die content wil creëren voor een internationaal modebedrijf? Ben jij op de hoogte van de laatste fashiontrends? Voor het hoofdkantoor in Antwerpen is Bestseller op zoek naar een Social Media Stagiair voor Only.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 31 augustus 2021

HR STAGE BESTSELLER
Volg jij een HR-gerelateerde opleiding en kan je niet wachten om je opgedane kennis toe te passen op de realiteit? Dan ben je bij Bestseller aan het juiste adres! Ze zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die het Bestseller-team wil komen versterken vanaf september 2021.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 28 mei 2021

MARKETING & PR STAGE BESTSELLER
Ben jij een creatieve en gepassioneerde marketing, PR en/of social media addict? Kan je niet wachten om het imago van de Bestseller-modemerken te helpen versterken en originele acties te bedenken om de verkoop op de Belgische markt te ondersteunen?

Stop right here! Want dit zou wel eens de stageplek van jouw leven kunnen zijn. Bestseller is op zoek naar een enthousiaste en creatieve Marketing en/of PR stagiair om het team in Antwerpen te ondersteunen.

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Solliciteer voor: 01 augustus 2021