Ken je die typische gordijnen in een theater? Of de stoffen die voor een unieke sfeer zorgen op het podium? Dat is exact wat ShowTex doet. Decoratie van evenementen, aankleding van beursstanden, spectaculaire onthullingsdoeken…? Jaja, ook daarvoor staan ze bekend.

Als één van de wereldleiders in het bedenken, produceren en installeren van vlamwerend textiel en innovatieve ophangsystemen, doen ze niets liever dan de meest creatieve uitdagingen aangaan in decor-, podium- en standontwerp. Je vindt onze kantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Azië en Australië, maar jouw werkplek en ons hoofdkantoor bevindt zich in Burcht, bij Antwerpen.

Ze willen hun team versterken met een sales- & projectmanager.

Commercieel ingesteld? Check! Je beantwoordt vragen van klanten als een pro en hecht daarbij veel belang aan een vlotte service.

Een handige probleemoplosser? Double-check! Ze spreken dan over het afhandelen van verkoop- en verhuurjobs van begin tot eind. Jij bent de ShowTex vertrouwenspersoon voor jouw klanten en een behulpzame, vrolijke collega voor je team.

Maar er is nog meer: als ambitieuze Sales & Project Manager en gemotiveerde netwerker sta je te springen om het aantal verkoop- en verhuurorders te doen toenemen. Tijd om op zoek te gaan naar dat marktpotentieel!

Getriggerd? Check de volledige vacature!