Afgestudeerde in de kijker!

Paulien, 21 jaar is sinds juni (2020) een Modetechnoloog. Paulien had al lange tijd interesse in mode. Ze is graag creatief bezig en maakt haar eigen kledingstukken. Hierdoor is ze dus ook opzoek gegaan naar een opleiding die binnen haar interesse lag.

Toen iemand haar vertelde over de opleiding Modetechnologie is ze de optie gaan bekijken. Dankzij alle info op de website van Hogent, de SID-in beurs en de opendeurdag was ze overtuigd dat modetechnologie de opleiding was waar ze naar op zoek was en lag haar studiekeuze eigenlijk al in het 5e middelbaar vast.

De opleiding gaf haar enorm veel technische inzichten en vaardigheden. Langzaam groeide het besef dat haar passie vooral bij stoffen lag. Dit werd nog versterkt door alle vakken rond textiel die tijdens de opleiding werden aangeboden. Modetechnologie vormde op deze manier een stevig fundament om de stap te zetten naar een verdere opleiding: ‘Textielontwerp’. Dit is ook wat Paulien momenteel doet. Ze volgt een opleiding Textiles Folio in Londen die voorbereiding geeft op de Bachelor Textielontwerp.

Haar advies: “Geef nooit op en zoek jouw passie!”